Rólunk

Hogy mindnyájan egyek legyenek... (Jn 17,21a)

Légy részese Te is a KIE-nek 

Programjainkba a bibliaóráktól a futballmeccsekig, a kulturális előadásoktól a drogosok közötti munkáig, a nyelvtanfolyamoktól az evangelizációig bármi beletartozhat. Az ország különböző településein, különböző munkacsoportokban vagyunk jelen. Légy részese Te is a KIE munkának, ha van kedved sátortáborozni; nyomkeresővé válni; fiatalokkal együtt énekelni, zenélni, táncolni; és egy nemzetközi mozgalomnak tagja lenni. 

világszerte

Európában

8 városban

Magyarországon

“Ha a keresztyén ifjúsági munka beletagozódik a történelmi egyházakba, azoknak egyik élő tevékenysége lesz, eközben megőrzi szervezeti egységét, mozgalmi természetét s megtartja azt a nagy elvet, hogy az ifjúságot az ifjúság által evangélizálja: olyan nagyjelentőségű munkát végez, amelyhez fontosságban foghatót nem tudnék megnevezni.”

(Ravasz László református püspök 1939.)


Szervezeti felépítésünk

Küldöttgyűlés

Tagcsoportjaink és munkaágaink képviselői vesznek részt az évente egyszer tartott Küldöttgyűlésen. Megválasztják a tisztségviselőket, döntenek az egyesület életére vonatkozó fő kérdésekben és meghallgatják a csoportok és a tisztségviselők beszámolóit. 

Választmány

Gregersen-Labossa György – elnök

Marton Tamás – alelnök

Zalán Péter – kincstárnok

Kocsor Ágnes

Menczinger Tamás

Szabó Laura

Molnár Andrea

Ellenőrző bizottság

Palkó Magdolna

Lackner Kristóf

Magassy Éva